Rhenam Vreewijk
17542
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17542,bridge-core-3.1.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Rhenam Vreewijk

Category
Advertentie, Buitenreclame, Concept, Drukwerk, Logo-ontwerp, Magazine, Nieuwsbrief, Projectbegeleiding, Social Media
Over dit project

De wijk Vreewijk in Rhenen is vernieuwd. Het oude tuindorp is helemaal in ere hersteld, waarbij veel aandacht is besteed aan de details van toen, maar voldoet de eisen van de moderne tijd.
 
De opening van Vreewijk werd groots gevierd met een Oudhollands winterfeest. Hierbij spraken wethouders, de Commissaris van de Koning, er waren Oudhollandse spelen, live muziek, hapjes, drankjes en veel gezelligheid.
 
Okkerreclame is vanaf het begin van dit project betrokken geweest bij de ontwikkeling. Van eerste aankondiging, verhuurbrochure, updates, uitnodiging, tot het meedenken over de inhoud van het winterfeest. Een groot project dat feestelijk werd afgesloten tijdens de geslaagde opening.