Ons team
16453
page-template-default,page,page-id-16453,bridge-core-3.1.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Ons team

Main ImageHover Image

Martijn Okker

Directeur / Grafisch ontwerp

In 1999 ben ik gestart met okkerreclame. Nog elke dag werk ik met veel enthousiasme aan uiteenlopende opdrachten. Ik heb de titel ‘directeur’, maar ben eigenlijk gewoon een collega van mijn collega’s. Binnen het team werk ik net zo hard mee aan het uitwerken van creatieve concepten. Heb je een leuke opdracht of gewoon een vraag. Bel of mail mij dan maar.

Main ImageHover Image

Marieke Laanstra

Grafisch ontwerp

In 2003 ben ik als stagiair begonnen bij Okkerreclame en dat is uitgegroeid tot het ontwikkelen van campagnes, concepten, huisstijlen en vormgeven van de meest uiteenlopende uitingen. Maar ook voor een leuke dtp-klus ben ik zeker in! Dat wissel ik graag af met fotograferen in onze fotostudio. Fotograferen is echt een hobby van mij, vooral met mijn drone.

Main ImageHover Image

Melissa Klaassen

Grafisch ontwerp

Hi, hier een echte teamplayer. Met elkaar kom je verder dan alleen! Ik sta altijd open om iets nieuws te ontdekken en mezelf verder te ontwikkelen. Ik ben altijd al pietje precies geweest en dit komt nu van pas in het design werk bij Okkerreclame.

[vc_section]
Main ImageHover Image

Kitty Haalboom-Okker

Administratie en tekst

Ik heb bij Schoevers gestudeerd en werkte als directiesecretaresse voor verschillende bedrijven. Ik doe administratiewerk voor Okkerreclame en blink uit in de Nederlandse taal. Ik controleer dan ook veel teksten.

Main ImageHover Image

Stageplek

Vormgeving / DTP / Multimedia

Ons team wordt altijd versterkt door een stagiair(e). Zo dragen wij bij aan de opleiding van een volgende generatie. Bovendien brengt een stagiair altijd creatieve vernieuwing binnen. Ben jij op zoek naar een stageplaats en wil je graag bij Okkerreclame aan de slag? Solliciteer dan!

[/vc_section]