Okkerreclame | Ons team
16453
page-template-default,page,page-id-16453,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ons team

Martijn Okker

Directeur / Grafisch ontwerp

In 1999 ben ik gestart met okkerreclame. Nog elke dag werk ik met veel enthousiasme aan uiteenlopende opdrachten. Ik heb de titel ‘directeur’, maar ben eigenlijk gewoon een collega van mijn collega’s. Binnen het team werk ik net zo hard mee aan het uitwerken van creatieve concepten. Heb je een leuke opdracht of gewoon een vraag. Bel of mail mij dan maar.

Marieke Laanstra

Grafisch ontwerp

In 2003 ben ik als stagiair begonnen bij Okkerreclame, maar inmiddels mag ik meer dan koffie halen hoor. Campagnes, concepten, huisstijlen, vormgeven van de meest uiteenlopende uitingen. Maar ook voor een leuke dtp-klus ben ik zeker in! Dat wissel ik graag af met fotograferen in onze fotostudio. Fotograferen is echt een hobby van mij, vooral met mijn drone. Als ik niet werk ga ik graag op stap met mijn man en 2 kinderen of gezellig met vrienden.

René van Essen

Grafisch ontwerp / DTP-er

Ik heb mijn opleidingen gedaan aan het Grafisch Lyceum in Utrecht en in 2009 ben ik begonnen bij Okkerreclame als ontwerper én technisch specialist achter de vormgeving. Als ik niet achter mijn bureau te vinden ben hang ik aan de wand ergens in een klimhal of ben ik met vrienden weg.

Bart van der Giessen

Grafisch ontwerp / Webdesign

Studeerde aan het Grafisch Lyceum Utrecht en is sinds begin 2017 werkzaam bij Okkerreclame. Naast vormgever is Bart ook onze expert op het gebied van webdesign en online toepassingen.

Kitty Haalboom-Okker

Administratie en tekst

Deed VWO en Schoevers en werkte als directiesecretaresse voor verschillende bedrijven. Kitty doet administratiewerk voor Okkerreclame maar blinkt vooral uit in de Nederlandse taal. Ze controleert dan ook veel teksten.

Stageplek

Vormgeving / DTP / Multimedia

Ons team wordt altijd versterkt door een stagiair(e). Zo dragen wij bij aan de opleiding van een volgende generatie. Bovendien brengt een stagiair altijd creatieve vernieuwing binnen.

Ben jij op zoek naar een stageplaats en wil je graag bij Okkerreclame aan de slag? Solliciteer dan!

 

info@okkerreclame.nl