Ons team
16453
page-template-default,page,page-id-16453,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ons team

Martijn Okker

Directeur / Grafisch ontwerp

In 1999 ben ik gestart met okkerreclame. Nog elke dag werk ik met veel enthousiasme aan uiteenlopende opdrachten. Ik heb de titel ‘directeur’, maar ben eigenlijk gewoon een collega van mijn collega’s. Binnen het team werk ik net zo hard mee aan het uitwerken van creatieve concepten. Heb je een leuke opdracht of gewoon een vraag. Bel of mail mij dan maar.

Marieke Laanstra

Grafisch ontwerp

In 2003 ben ik als stagiair begonnen bij Okkerreclame en dat is uitgegroeid tot het ontwikkelen van campagnes, concepten, huisstijlen en vormgeven van de meest uiteenlopende uitingen. Maar ook voor een leuke dtp-klus ben ik zeker in! Dat wissel ik graag af met fotograferen in onze fotostudio. Fotograferen is echt een hobby van mij, vooral met mijn drone.

René van Essen

Grafisch ontwerp / DTP-er

Ik heb mijn opleidingen gedaan aan het Grafisch Lyceum in Utrecht en in 2009 ben ik begonnen bij Okkerreclame als ontwerper én technisch specialist achter de vormgeving. Als ik niet achter mijn bureau te vinden ben hang ik aan de wand ergens in een klimhal of ben ik met vrienden weg.

Erwin ten Ham

Grafisch ontwerp / Webdesign
Als ik iets creatiefs zie wat ik nog nooit heb gedaan pak ik het op, gewoon om te ontdekken of ik het kan. Zo heb ik dingen gedaan met metaal- en houtbewerking, gitaren, zang, illustratie, animatie en webdesign. Na mijn studie op het Grafisch Lyceum, waar ik heb leren vormgeven, heb ik nog een studie communicatie aan de CHE gedaan, waarna ik nu mijn creativiteit in de praktijk mag brengen bij Okkerreclame.

Kitty Haalboom-Okker

Administratie en tekst

Ik heb bij Schoevers gestudeerd en werkte als directiesecretaresse voor verschillende bedrijven. Ik doe administratiewerk voor Okkerreclame en blink uit in de Nederlandse taal. Ik controleer dan ook veel teksten.

Giulia van Houten

Stagiaire

Giulia is onze stagiaire in de periode januari t/m juli 2019. Ze werkt bij Okkerreclame mee aan veel uiteenlopende opdrachten en behaalt ondertussen haar leerdoelen.

Stageplek

Vormgeving / DTP / Multimedia

Ons team wordt altijd versterkt door een stagiair(e). Zo dragen wij bij aan de opleiding van een volgende generatie. Bovendien brengt een stagiair altijd creatieve vernieuwing binnen.

Ben jij op zoek naar een stageplaats en wil je graag bij Okkerreclame aan de slag? Solliciteer dan!

 

info@okkerreclame.nl