Diversiteitsraad
17686
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17686,bridge-core-3.1.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Diversiteitsraad

Diversiteitsraad Logo Diversiteitsraad Beeldmerk Diversiteitsraad Website Diversiteitsraad Website
Category
Logo-ontwerp, Website
Over dit project

“De Diversiteitsraad signaleert en adviseert het College van B&W over relevante maatschappelijke ontwikkelingen die te maken hebben met diversiteitsvraagstukken in de Veenendaalse samenleving. Daarnaast zet zij zich in om elke vorm van discriminatie te bestrijden. En verder organiseert zij activiteiten om tegenstellingen bespreekbaar te maken en organiseert zij bijeenkomsten die bijdragen aan de maatschappelijke dialoog.”

 

Vanuit deze visie hebben we samen met de organisatie een nieuw logo en een nieuwe website ontworpen. Met oog op de activiteiten en de doelgroep van de Diversiteitsraad, waarin enerzijds de samenleving centraal staat, maar het ook de adviserende functie niet onderbelicht moet laten.

 

Bekijk de website op www.diversiteitsraad.nl.