GOC website
18001
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18001,bridge-core-3.1.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

GOC website

Category
Website
Over dit project

Voor GOC, dé partij in advies, training & onderzoek voor de creatieve sector, hebben wij de nieuwe website ontwikkeld. Deze site kreeg niet alleen een hele frisse creatieve uitstraling, maar is ook gelijk aangepast aan het nieuwe opleidingsmodel van GOC. Helemaal klaar voor de toekomst en voorbereid op ontwikkelingen.
 
De website is overzichtelijke ingedeeld in verschillende opleidingsthema’s. Met het inschrijfformulier kan nu heel specifiek op een bepaalde opleiding worden ingeschreven. Daarnaast biedt de website ruimte voor veel informatie, nieuwsberichten, downloads en natuurlijk de creatieve beelden die wij ontwikkelen voor GOC, helemaal uit papier gecreëerd.
 
Kijk maar eens rond op goc.nl.