TEAM

Mooie dingen maken die als vanzelfsprekend communiceren. Fraaie vormgeving, stijlvol design, glasheldere communicatie. Dat is waar we warm voor lopen. Ieder met zijn eigen kwaliteiten en specialiteiten maar ook als allrounders en als team.

Martijn Okker – directeur – graphic designer
Studeerde aan Nimeto Utrecht en startte okkerreclame in 1999. Naast zijn werk als graphic designer heeft Martijn de algehele leiding over het team van okkerreclame.

martijn@okkerreclame.nl          0318 582 594

Marieke Laanstra – graphic designer
Begon als Nimeto-stagiair bij okkerreclame en is na afloop van haar studie in 2003 in vaste dienst gekomen. Marieke is onze uitgesproken creatieveling op het gebied van vormgeving en huisstijlontwerp.

marieke@okkerreclame.nl        0318 582 595

René van Essen – graphic designer
Studeerde aan het Grafisch Lyceum Utrecht en is sinds 2009 onze steun en toeverlaat voor het technische deel achter de vormgeving. René is onze specialist op het gebied van dtp.

rene@okkerreclame.nl               0318 582 598

Kitty Haalboom-Okker – Administratie en tekst
Heeft na haar VWO en Schoevers opleiding diverse functies als directie-secretaresse vervuld, sinds 2001 is ze voor een deel verantwoordelijk voor onze administratie. Naast dit werk is ze een ster in de Nederlandse taal en controleert ze teksten.

administratie@okkerreclame.nl