GOC Trends uitgave 2013

GOC Trends uitgave 2013

Vol enthousiasme zijn we aan de slag gegaan met de nieuwe editie van GOC Trends. Deze keer staat Design thinking centraal. In dit magazine staan de laatste trends en ontwikkelingen in de creatieve industrie. Naast alle feiten en cijfers uit deze branche wordt met dit boekje jaarlijks een ‘trend’ gezet door vormgeving, papier en druk- / afwerkingstechniek. Weer een superleuk en uitdagend project!

Grensverleggende avonturen

Dat is de titel van Trends in de creatieve industrie 2012. Een uitgave die wij voor GOC hebben vormgegeven en gerealiseerd met daarin de laatste trends en ontwikkelingen in de creatieve industrie. Naast alle feiten en cijfers uit deze branche wordt met dit boekje jaarlijks een ‘trend’ gezet door vormgeving, nieuwe en gekke papiersoorten en druk- / afwerkingstechnieken. Een erg leuk project om aan te werken en een ‘visitekaartje’ voor de gehele branche. Het resultaat mag er zijn! Nieuwsgierig? Kijk hier!

Website en logo Koninginnedag 2012 gepresenteerd

Achter de schermen werd er al een tijdje hard aan gewerkt, maar vanaf vandaag mag iedereen het resultaat bekijken! De officiële website en het logo van Koninginnedag 2012 worden vandaag gepresenteerd. Klik hier om te zien wat we hebben gemaakt.

Originele kalender voor leden Rabobank Woudenberg-Lunteren

In het kader van het jaar van de coöperatie hebben we speciaal voor de leden van Rabobank Woudenberg-Lunteren een kalender ontwikkeld. Daarin staan alle activiteiten die de bank in 2012 zal organiseren. Een leuke klus met allemaal prachtige, herkenbare beelden uit de regio. Klik hier voor het resultaat.

Leuke opdracht voor VMS pakketdienst!

Een originele opdracht voor VMS Pakketdienst! Voor het nieuwe imago wordt alles ingepakt in karton; de auto, het pand, de website, de brochure… het thema komt overal in terug. Natuurlijk is het wel gewaagd, maar het valt op en iedereen zal de stijl op den duur herkennen als VMS. Het thema wordt aangevuld met wat nieuwe elementen in de huisstijl, zoals een stempel met de slogan ‘Express Voordelig’. Die komt ook bij ons vandaan. Kijk hier hoe de kartonnen wereld van VMS eruitziet.